Çukur – Episodi 215


Çukur – Episodi 215

21:00 05/08/2019

Familja Koçovali më në fund po shijon ca çaste qetësie. Por lumturia e tyre ndërpritet kur për çdo njërin nga ata vjen nga  një zarf i zi.

Kush fshihet pas kësaj? Çfarë do tu kërkohet të bëjnë secili nga ata?

Nga ana tjetër Idriz dhe Jamaç urdhërohen të vrasin njëri tjetrin në mënyrë që të shpëtojnë gratë e familjes së tyre. Çfarë  do të ndodhë me ta?

Cili do të jetë përfundimi i vëllezërve Koçovali? Kush do ta udhëheqë tashmë Çukurin?

Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi