Çukur – Episodi 218

Çukur – Episodi 218

21:00 14/03/2020

Jamaç tashmë i shëruar plotësisht del nga spitali. Kush do të jetë përsoni i parë që do të takojë ai?

Çukur sulmohet papritur. Kush fshihet pas kësaj?

Çfarë po ndodh me vëllezërit Koçovali në burg? 

Akan shkon të vizitojë Selimin dhe Xhumalin. Çfarë do të thuhet mes tyre?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi