Çukur – Episodi 225

Çukur – Episodi 225

21:00 28/03/2020

Xhumali kryen vrasjen e rradhës. Kush do të jetë viktrima?

 Çfarë çfarë do të thuhet mes Jamaçit dhe Akinit?

Efsun shkon në spitalin psikiatrik ku Juxhel është i shtruar.

 Çfarë do t’i rrëfejë ajo? Cili do të jetë plani i rradhës i Akin?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo