Çukur – Episodi 247

Çukur – Episodi 247

21:00 02/05/2020

Çfarë do të thuhet mes Efsun dhe Azer? Jamaç dhe vëllezërit e tij përfshihen përsëri në një përleshje.

Jamaç i dëshpëruar shkon të kërkojë qetësi në krahet e Efsunit.

Aliço rikthehet në shtëpinë Koçovali dhe mëson mbi vdekjen e Idrizit…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo