Çukur – Episodi 248Çukur – Episodi 248

23:00 03/05/2020

Çfarë do të ndodhë me Zijanë të sapo dalë nga burgu?

Një bisedë e ndjerë do të ndodhë mes Nehir dhe Jamaç.

Por nga ana tjetër edhe Efsun ushqen ndjenja ndaj Jamaçit. Si do të reagojë ajo kur t’i shohë ata të dy së bashku?

Cila do të jetë loja e saj e rradhës?Të ngjashme