Çukur – Episodi 249

Çukur – Episodi 249

21:00 09/05/2020

Çfarë do të mësojë Xhumali  nga Damlla?

Cili do të jetë misioni i rradhës i Jamaçit dhe vëllezërve të tij?

Akin nga ana tjetër planifikon planin hakmarrës të tij. Çfarë ka menduar ai kësaj herë?

Jamaç tashmë kërkon përsëri ndihmë tek Aliço…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo