ÇUKUR – EPISODI 25 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 25

Serial: 02.11.2018

Emi i bën një dhuratë Nedretit. Kjo e fundit për herë të parë përballet me Sulltanën duke e kundërshtuar atë për shkak të asaj dhuratë.

Xhelasun fiton përsëri simpatinë e Vartolus, kësaj here me një informacion që mund të jetë një goditje e rëndë për familjen Kaçovali.

Jamaç i tregon Idrizit rreth dyshimeve që ka për Emin dhe Pasha.

Çfarë do të bëjë Idriz që t’i vertetojë atij të kundërtën?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione