Çukur – Episodi 252

Çukur – Episodi 252

23:00 10/05/2020

Xhumali bashkë me djemtë e Çukurit shkojnë të shpëtojnë gratë e rrëmbyera.

Por ata do e gjejnë vetën  në një kurth të mirëmenduar. A do të mundet Salih të shpëtojë vëllain e tij?

Gjithashtu edhe Selim dhe Jamaç ndodhen në rrezik. Çfarë do të ndodhë me ta?

Azer me ndihmen e Myrtezasë shkon të marrë mbrapsht paratë e tij. Por me kë do të përballet ai?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo