Çukur – Episodi 253

Çukur – Episodi 253

21:00 16/05/2020

Metin dhe Kemal arrijnë të shptojnë gratë e Çukurit. Por çfarë do të ndodhë me Kemalin?

Një përballje e fortë do të ndodhë mes Azer dhe vëllezerve Koçovali.

A do të munden ata të shpëtojnë Kemalin?

Çfarë vendimi do të marrë Sadet?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo