Çukur – Episodi 255

Çukur – Episodi 255

21:00 16/05/2020

Një përleshje e fortë me armë do të ndodhë mes vëllezërve Koçovali dhe Azerit me njerëzit e tij.

Kemal del para plumbit duke shpëtuar jetën e Jamaçit. Por a do të mund të shpëtojë dhe ai?

Për ku janë nisur Salih dhe Medet?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo