Çukur – Episodi 257Çukur – Episodi 257

21:00 23/05/2020

Çfarë ka për t’i thënë Fadik Sulltanës mbi luftën mes djemve të tyre?

Cila do të jetë lëvizja e rradhës e Azer kundër Koçovalëve?

Jamaç dhe Nehir shkojnë të festojnë për të hequr mendjen nga gjërat e trishta të ndodhura së fundmi.

Çfarë do të ndodhë mes tyre?
Të ngjashme