Çukur – Episodi 258Çukur – Episodi 258

21:00 23/05/2020

Çfarë po ndodh me Salih dhe Medet në Gjermani?

Azer planifikon një tjetër atentat  kundër vëllezërve Koçovali.

Xhumali plagoset rëndë. A do të mund të shpëtojë ai?

Po me Selimin çfarë do të ndodhë?Të ngjashme