Çukur – Episodi 259Çukur – Episodi 259

21:00 23/05/2020

Si është gjendja shëndetësore e Xhumalit?

Cila do të jetë arsyeja e debatit mes Sulltanës dhe Jamaçit?

Çfarë do të kërkojë Akin nga nëna e tij?

Jamaç dhe  Selim përatisin planin e hakmarrjes kunder Azerit.

Por ata do të ndeshen me një surprizë aspak të këndshme.
Të ngjashme