ÇUKUR – EPISODI 26 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 26

Serial: 05.11.2018

Sardar vjen në lagje për t’i kërkuar llogari Jamaçit për paratë e humbura në kazinonë e tyre.

Çfarë do të bëjë jamaç për t’i mbyllur gojen atij?

Ky i fundit me lot në sy ju kërkon falje Emit dhe Pashait.

Dy sulme do të ndodhin në të njejtën kohë… Kush fshihet pas tyre?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*