Çukur – Episodi 260Çukur – Episodi 260

23:00 24/05/2020

Jamaç shkon në shtëpinë e Nehir pasi është i vetmi vend ku mund të gjejë qetësi pas fatkeqësive të ndodhura.

Si po shkon aventura e Salih dhe Medet në Gjermani?

Çfarë do të thuhet mes Azer dhe Karaxha?

Kush do të tjetë përsoni që Selim do të takojë?Të ngjashme