Çukur – Episodi 261Çukur – Episodi 261

21:00 30/05/2020

Si do të jetë përbalja e Jamaçit me armiqtë e tij?

Si është gjëndja shëndetësore e Xhumalit?

Për çfarë do të flasë Jamaç me Efsun?

Kjo e fundit arrin të gjejë vendndodhjen e Nehir dhe afrohet me të. Çfarë plani po kurdis ajo?

Një sulm organizohet kundër Jamaçit.

Ky i fundit do të shokohet kur të mësoje se kush e shpëtoi atë?Të ngjashme