Çukur – Episodi 262


Çukur – Episodi 262

21:00 30/05/2020

Si do të jetë përballja mes Jamaç dhe Mahsun?

Si qëndron e vërteta e mbijetësës së tij?

Familja Koçovali merr një lajm të mirë, tashmë Xhumali është jashtë rrezikut për jetën.

Për çfarë do të flasë Efsun me Azer?
Të ngjashme