Çukur – Episodi 266Çukur – Episodi 266

21:01 06/06/2020

Cila është lidhja e Çatait dhe Efsunit?

Çfarë do të thuhet mes Jamaç dhe bashkëpunëtorit të tij?

Sulltana përballet me djalin e saj, Xhumalin. Cila është arsyeja e debatit mes tyre?

Çfarë propozimi ka Efsun për Azerin?Të ngjashme