Çukur – Episodi 267Çukur – Episodi 267

21:01 06/06/2020

Xhumali i armatosur kërkon të marrë me dhunë Karaxhanë nga shtëpia e armikut të tyre. Por a do t’ia dalë dot ai?

Çfarë po ndodh mes Azer dhe Karaxha?

Kush është përsoni që Salih do të takojë gjatë kthimit për në shtëpi?

Çfarë do të kërkojë Çatai nga Azer?Të ngjashme