Çukur – Episodi 272Çukur – Episodi 272

23:00 14/06/2020

Çatai merr një surprizë të pakëndshme nga Jamaç kur mëson që ngarkesa e floririt është e gjitha e rremë.

Por çfarë do të ndodhë me floririn e vërtetë?

Një kurth i mirëmenduar është ngritur kundër Jamaçit.

Ndërkohë Salih sheh nga larg që vëllai i tij po shkon drejt vdekjes.

Çfarë do të bëjë ai? A do të lërë dot menjanë mllefin dhe ta shpëtojë atë?
Të ngjashme