Çukur – Episodi 273Çukur – Episodi 273

21:00 20/06/2020

Fatih mbërrin në Çukur dhe jep lajmin e vdekjes së Jamaçit me një provë që vërteton vdekjen e tij.

Si do ta presin Selim dhe Xhumali këtë lajm të hidhur?

A do ta besojnë dot ata vdekjen e vëllait të tyre?

Kush është vajza që Akin do të takojë?

Xhumali përgatit një surprizë të pakëndshme për Çatajin.

Policia arreston Damllën…Të ngjashme