Çukur – Episodi 278Çukur – Episodi 278

21:00 27/06/2020

Jamaç me lot në sy pranon para Salihut që ka qënë ai që ka vrarë babain e tyre.

Jamaç dhe Salih arrijnë të shpëtojnë Mahsunin.

Ndërkohë Selim vazhdon të marrë telefonata kërcënuese nga Çataj.Të ngjashme