ÇUKUR – EPISODI 28 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 28

Serial: 07.11.2018

Cila është arsyeja që Jamaç i drejton armen vëllait të tij, Selimit?

Sardar kërkon një shumë të madhe parash në këmbim të Idrizit dhe Senës.

Kjo e fundit është e dëshpëruar dhe fajëson Idrizin për gjithçka që ka ndodhur.

A do të mund të arratisen Vartolu dhe Xhelasun?

Çfarë plani ka menduar Jamaç për të ndaluar Serdarin?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*