Çukur – Episodi 280Çukur – Episodi 280

23:00 28/06/2020

Selim dhe Xhumali mësojnë Çukurin e ka zaptuar policia dhe se e gjithë familja e tyre ndodhet prapa hekurave.

Çfarë do të bëjnë ata pas këtij lajmi?

Si është gjëndja shëndetësore e MahsuniTë ngjashme