Çukur – Episodi 284Çukur – Episodi 284

23:00 04/07/2020

Çfarë do të thuhet mes Selim dhe Jamaç?

Si do ta presin vëllëzërit Koçovali lajmin që Emi është në gjëndje të rëndë shëndetësore?

Nehir i rrëfen Jamaçin se është shtatzënë.

Si do ta presë ai lajmin që do të bëhet baba së shpejti?Të ngjashme