Çukur – Episodi 286


Çukur – Episodi 286

23:00 05/07/2020

Jamaç kthehet në Çukur dhe e gjen atë në një gjëndje të mjerueshme.

Çfarë po ndodh djemtë e Çukurit?

Si po i shkon jetesa në vilën Koçovali Nehirit?

Jamaç urdhëron vëllezërit e tij të kthehen në Çukur. Cili do të jetë plani i rikthimit të tyre?
Të ngjashme