Çukur – Episodi 287


Çukur – Episodi 287

23:00 05/07/2020

A do ta pranojë dot sulltana Salihun në shtëpi?

Çfarë do të thuhet mes Nehir dhe Jamaç?

Sulltana mëson që Nehir mbart nipin e saj.

Si do të jetë takimi mes Salih dhe Sadet?

Çfarë do të ndodhë në marrëdhënien mes Jamaç dhe Efsun?

Çfarë po ndodh me Metinin?
Të ngjashme