Çukur – Episodi 289


Çukur – Episodi 289

23:00 11/07/2020

Jamaç dhe Selim futen në kurth nga Çataj gjatë trasportit të një ngarkese armesh.

Çfarë do të ndodhë me Damlën?

Selim vazhdon të marrë kërcënime nga Çataj.

Çfarë do t’i kërkojë ky i fundit në këmbim?

Xhumali gjithashtu ndodhet në duart e Çatajit.
Të ngjashme