ÇUKUR – EPISODI 29

ÇUKUR – EPISODI 29

21:30 07/11/2018

Karaxha është në gjëndje jo të mirë. Çfarë po fsheh ajo?

Sena i rrefen Idrizit rreth marrëdhënies që ajo ka me nënën e saj.

Serdar do të përballet me një surprizë aspak të këndshme të përgatitur nga Jamaç.

Ky i fundit arrin të kthejë shëndoshë e mirë në shtëpi të dashurit e tij.

Vartolu shkon qan tek varri i nënës së tij dhe i rrëfen asaj një të vërtetë të dhimbshme...
Të ngjashme
Kolegji Profesional
AKSHI