Çukur – Episodi 291


Çukur – Episodi 291

23:00 11/07/2020

Çfarë do të thuhet mes Fatih dhe Jamaç?

Cili është plani i rradhës i Çatajit?

Karaxha nuk heq dot dorë nga Azer, ajo vazhdon të flasë fshehurazi me të.
Të ngjashme