Çukur – Episodi 292Çukur – Episodi 292

23:00 12/07/2020

Çfarë do të ndodhë me Damlën dhe me fëmijën që ajo pret?

Ndërkohë Karaxha dhe Azer vazhdojnë dashurinë e tyre në fshehtësi.

Çfarë do të ndodhë me Fatih, krahun e djathtë të Çatajit?

Jamaç arrestohet. Cila do të jetë arsyeja e arrestimit të tij?Të ngjashme