Çukur – Episodi 293Çukur – Episodi 293

23:00 12/07/2020

Nehir zbulon që Karaxha ka dalë fshehurazi nga shtëpia. A do t’i tregojë dot ajo Sulltanës të vërtetën?

Cili do të jetë plani i rradhës i Jamaç, Salih dhe Mahsun?

Çafrë do të ndodhë me Myrtezanë?

Çfarë propozimi do t’i bëjë komisari Jamaçit?Të ngjashme