Çukur – Episodi 296Çukur – Episodi 296

23:00 18/07/2020

Xhelasun i rrëfen Jamaçit që Karaxha vazhdon të tgakohet fshehurazi me Azerin. Si do të jetë reagimi i tij?

Aliço ju vjen në ndihmë Jamaçit dhe Salihut me një informacion shumë të rëndësishëm.

Cila do të jetë lëvizja e rradhës e Salih?
Të ngjashme