Çukur – Episodi 298Çukur – Episodi 298

23:00 18/07/2020

Karaxha vazhdon të takohet fshehurazi me Azerin por kësaj rradhë ajo po ndiqet hap pas hapi nga Xhelasun.

Çfarë vendimi do të marrë Jamaç për mbesen e tij?

Tashmë Çukuri po i kthehet normalitetit dhe Koçovalet më në fund po shijojnë ca momente qetësie.

Një vizitor i ri vjen në Çukur…Të ngjashme