ÇUKUR – EPISODI 30 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 30

Serial: 09.11.2018

Çfarë do të kërkojë babai i Serdar nga Jamaç?

Një përleshje e përgjakshme do të ndodhë mes këtij të fundit dhe Serdar …

Ndërkohë një kërcënim i madh është në pritje të gravë Kaçovali.

Fati i tyre tashmë do të varet nga Vartolu.

Si është gjendja shëndetësore e Karaxhasë?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione