Çukur – Episodi 300


Çukur – Episodi 300

21:00 11/09/2021

Salih del nga burgu dhe rikthehet në Çukur.  Si do të jetë takimi i tij me Sadet?

Xhumali dhe Damlla vazhdojnë të vuajnë për humbjen e foshnjës së tyre.

Tashmë e gjithë familja  Koçovali darkojnë të bashkuar, por të gjithë po i mundon diçka.

 Cila do të jetë levizja e parë e Arik kunder Jamaçit?Të ngjashme