Çukur – Episodi 313


Çukur – Episodi 313

21:00 02/10/2021

Cila do të jetë levizja e rradhës e Jamaç dhe Salih?

Xhumali dhe Selim shkojnë në një nga festat e Edernetëve për ta shkatërruar atë.

Si do të jetë përballja e Jamaçit me dy vëllezërit e tij?


Të ngjashme