Çukur – Episodi 315


Çukur – Episodi 315

23:00 03/10/2021

Në mënyrë që të shpëtojë jetën e Jamaçit, Efsun detyrohet të vrasë gjyshen e saj.

Jamaç në bashkëpunim me Salih dhe Aliço bëjnë planin e vrasjes së Xhengizit dhe njerëzve të tij.

Por ky i fundit është një hap përpara Jamaçcit.

Çfarë do të ndodhë me të kur Xhengiz të mësojë mbi pabesinë e tij?


Të ngjashme