Çukur - Episodi 317 - Tv Klan

Çukur – Episodi 317Çukur – Episodi 317

19:04 13/10/2021

Akin në gjendje të rënduar psikologjike tenton vetëvrasjen. Kush do ta ndalojë atë? Arik ngre një
pritë për një ngarkesë të Xhumalit dhe i kthen të gjithë djemtë e tij në viktima. Jamaç nga ana
tjetër deshton në planin e tij. Akin tashmë ofron ndihmen e tij Salihut për tu bashkuar dhe për të
ndihmuar Jamaçin…
Të ngjashme