Çukur – Episodi 335 - Tv Klan

Çukur – Episodi 335


Çukur – Episodi 335

21:00 13/11/2021

Jamaç u bashkohet vëllezërve të tij për t’i ndihmuar në sulmin kundër Sefës.

Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit dhe babain e tij?

Jamaç rrëmbehet dhe torturohet nga Xhengiz dhe njerëzit e tij.

A do të mund të dorëzohet ai para tyre?
Të ngjashme