Çukur – Episodi 336Çukur – Episodi 336

21:00 13/11/2021

Ndërsa Çengiz dhe Çataj bëjnë çmos që Jamaç të dorëzohet, gjërat nuk do të shkojnë ashtu siç prisnin për shkak të një plani që Jamaç ka ngritur më parë.

Çataj, i cili po humbet sërish ndaj Jamaçit, do të hedhë një kërcënim të madh ndaj Çukurit dhe sidomos ndaj Xhumalit?
Të ngjashme