Çukur – Episodi 337 - Tv Klan

Çukur – Episodi 337


Çukur – Episodi 337

23:00 14/11/2021

Sulltana fton Jamaçin të darkojë me familjen  e tij.

Si do ta presin Selim dhe Xhumali këtë vendim të nënës së tyre?

Si do të shkojë kjo darkë në familjen Koçovali?

Xhumali vazhdon të kërcënohet nga Çataj…  
Të ngjashme