Çukur – Episodi 338 - Tv Klan

Çukur – Episodi 338


Çukur – Episodi 338

21:00 20/11/2021

Pas një plani të mirëmenduar, Çataj detyron Xhumalin të vrasë Ogedajin.

A do të mundet Jamaç t’i shkatërrojë planin atij dhe të shpëtojë vëllain e tij nga ky kurth?

Çfarë do të ndodhë mes dy vëllezërve?

A do të mundet Xhumali të falë Jamaçin?
Të ngjashme