Çukur – Episodi 343


Çukur – Episodi 343

21:00 27/11/2021

Akin i vëtëm sulmon shtëpinë e Edernetëve. Çfarë do të ndodhë me Xhengizin?

Si është gjendja emocionale e Jamaçit dhe Xhumalit?

A do të munden ata ta përballojnë dhimbjen e madhe të humbjes së vëllait të tyre?
Të ngjashme