Çukur – Episodi 363


Çukur – Episodi 363

23:30 08/01/2022

Jamaç përballet edhe njëherë me rrezikun e humbjes së të dashurve të tij.

Çfarë  ka ndodhur me Salihun në Afganistan?

Aliço gjithashtu bie pre e kurthit me bombë.  

Çfarë do të ndodhë me Xhelasun dhe Meke?

Cili ka qënë plani i Serenit para se të binte në duart e Çatajit?
Të ngjashme