Çukur – Episodi 364


Çukur – Episodi 364

23:00 08/01/2022

Jasemin arrin të çaktivizojë bombën e ndodhur në dhomen e saj të spitalit.

A do të mundet ajo të shpëtojë dhe Xhumalin nga bomba e tij?

Meke dhe Xhelasun arrijnë të heqin qafe bombat e tyre por ata do të përfundojnë përsëri në duart e njeriut me maskë…








Të ngjashme