Çukur – Episodi 366


Çukur – Episodi 366

23:00 09/01/2022

Efsun kërkon të ndihmojë Akinin duke e sheruar atë me anë të dhuntisë së trashëguar nga nëna e saj.

Salih mëson mbi vdekjen e Selimit. Si do ta çlirojë ai gjithë dhimbjen e humbjes së vëllait të tij?

Cila do të jetë marrëveshja mes Kullkanit dhe Nedimit?

A do të mundet Jamaç të gjejë vendndodhjen e Çatajit?
Të ngjashme