Çukur – Episodi 370
Çukur – Episodi 370

23:00 15/01/2022

Me përgatitjet e dasmës së Akinit dhe Jasminit, Koçovalët do të marrin një pushim të shkurtër nga lufta.

Vartolu, i cili mëson se më në fund është koha për t’u kthyer në shtëpi, së bashku xhaxhain do të ndeshen me një surprizë të papritur në udhëtimin e tyre për në Çukur.

Si do të shkojë dasma e Akit dhe Jaseminit?

Xhumali do të marrë një lajm të bukur nga Damlla…Të ngjashme