Çukur – Episodi 371
Çukur – Episodi 371

23:00 15/01/2022

Të gjithë Koçovalët festojnë mbi dasmën e Akinit dhe mbi lajmin e bukur që së shpejti një foshnjë do vijë në familje.

Jamaç mëson se Sulltana ka dëbuar Efsunin nga shtëpia dhe del në kërkim të saj.

Salih së bashku me xhaxhain kthehen në Çukur.

Çfarë do të ndodhë me Jmaaçin në përpjekje për të shpëtuar gruan që ai dashuron?Të ngjashme