Çukur – Episodi 372
Çukur – Episodi 372

23:00 16/01/2022

Si do të jetë përballja mes Xhumalit dhe Xhaxhait?

A do të besojë ai në mirësinë e tij?

Salih me lot në sy viziton varrin e Selimit.

Jamaç ndërkohë për ditë me rradhe po torturohet nga Kullkan nga mënyrat më çnjerëzore…Të ngjashme